STAG

Dita Botërore e Pingpongut - WTTD 2021

Sot me 6 prill ne Qendren Sportive "Sezai Surroi" ne Prizren ne forme simbolike u manifestua Dita Boterore e Pingpongut. Per shkak te masave anticovid qe u moren nga Qeveria u evitua grumbullimi i madh i te rinjeve dhe per kete arsye aktivitetet e kesaj dite u ndane ne grupe, ku pati lojera dhe aktivitete te ndryshme ne mes te atyre qe ishin te pranishem. Shpresojme qe situata e krijuar nga pandemia e cila i ka veshtiresuar jashtezakonisht aktivitetet tona, te kaloj sa me pare dhe t'i kthehemi aktiviteteve tona me salla te mbushura plot me te rinje. Shendeti mbi te gjitha.