STAG

Laureatët e FPPK-se 2021

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Juniorë:
  Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren(Blendi Hajdari, Fati Karabaxhaku, , Shaban Peza  dhe Eren Kaqaniku)

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Juniore:
  Kpp “Ahmet Hoxha” Ferizaj (Jerina Rexhepi,Shega Hashani dhe , Alma Hoxha)

 

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Senior -Femra:
  Kpp “Drita” Gjilan(Alma Mehmeti,Egzona Zeqiri, Hanife Zeqiri, Linda Zeqiri)


 1. Ekipi më i mirë i vitit nëpër Senior -Meshkuj:
  Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren (Blend Hajdari, Fati Karabaxhaku, Kreshnik Mahmuti).

 

 1. Klubi më i suksesshëm i vitit
  Kpp ‘Lidhja e Prizrenit”-Prizren

 

 1. Punëtori sportiv i vitit:
  Ridvan Hashani -  anëtar i bordit.

 

 1. Gjyqtari i vitit :
  Adem Berisha, Gjyqtar

 1. Trajneri më i mirë:
  Rifat Rifati, Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren

 

 1. Minikadetja më e mirë:
  Taibe Ruli, anëtare  e  Kpp “Lidhja e prizrenit”, Prizren


 1. Minikadeti më i mirë:
  Elton Shemsiu  anëtar i Kpp “Gani Maloku”, Ferizaj


 1. Kadetja më e mirë:
  Lenë Osmani, anëtare  e  Kpp “Matkos Pharm Dardania”, Prishtinë

 1. Kadeti më i mirë 
  Adriatik Maloku  anëtar i Kpp “Gani Maloku” Ferizaj

 1. Juniorja më e mirë e vitit:
  Shega Hashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

 1. Juniori më i mirë i vitit:
  Fatih Karabaxhaku  anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

 

 1. U21 më e mirë e vitit:
  Alma Mehmeti, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan


 1. U21 më i mirë i vitit:??????
  Fatih Karabaxhaku  anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

 

 1. Seniorja më e mirë e vitit:
  Linda Zeqiri, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan

 

 1. Seniori më i mirë i vitit:
  Kreshnik Mahmuti  anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren