STAG

Laureatët e FPPK-se 2019

 1. Ekipi më i mirë i vitit për Juniorë:
   
  Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren  (Blendi Hajdari, Fati Karabaxhaku, Erën Kaqaniku, Shaban Peza

  Ekipi më i mirë i vitit për Senior -Femra
  Kpp “Drita” Gjilan  (Alma Mehmeti, Bleona Mehmeti, Hanife Zeqiri, Linda Zeqiri

  Ekipi më i mirë i vitit në për Senior -Meshkuj:
  Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren   (Berkan Bajmak, Dardan Imami, Fati Karabaxhaku, Kreshnik Mahmuti

  Klubi më i suksesshëm i vitit
  Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren  

    Punëtorët sportiv të vitit:
    Fadil Luta dhe Kastriot Orana 

    Gjyqtari i vitit :
    Eroll Karabaxhaku, Gjyqtar  

    Trajneri më i mirë:
    Rifat Rifati, Kpp “Lidhja e Prizrenit” Prizren

    Minikadetja më e mirë:
    Taibe Ruli, anëtare  e  Kpp “Lidhja e prizrenit”, Prizren

    Minikadeti më i mirë:
    Adriatik Maloku  anëtar i Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

    Kadetja më e mirë:
    Shega Hashani, anëtare  e  Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

    Kadeti më i mirë:
   
Blend Hajdari anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

    Juniorja më e mirë e vitit: 
    Alma Mehameti, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan

    Juniori më i mirë i vitit:
    Fatih Karabaxhaku  anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren

    U21 më e mirë e vitit:
    ShegaHashani, anëtare e Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj 

    U21 më i mirë i vitit:
    Kreshnik Mahmuti, anëtar  i Kpp “Lidhja e Prizrenit”, Prizren

    Seniorja më e mirë e vitit:
    Linda Zeqiri, anëtare e Kpp “Drita”, Gjilan

    Seniori më i mirë i vitit:
    Kreshnik Mahmuti  anëtar i Kpp “Lidhja e Prizreni” Prizren