STAG

Laureatët e FPPK-se 2011

 

 1. Klubi më I mire I vitit në konkurencën e meshkujve:

KPP “Prishtina”  (Besart Domaniku,Linor Citaku,Ylli Prestreshi dhe Betim Sejdiu)

 

 1. Klubi më I mire I vitit në konkurencën e femrave:

KPP “Prishtina”  (Besire Domaniku,Arjeta Tërstena dhe Amare Janjeva)

 

 1. Gjyqtari më i mirë i vitit:

IDRIZ PRESTRESHI, antarë  i Kpp “Shkolla” dhe nënkryetar I FPPK-së,

 

 1. Punëtori më i mirë sportit të pingpongut për këtë vit:

NEHAT CITAKU, sekretar I përgjithshëm I FPPK-së

 

 1. Trajneri më i mirë i vitit: 

 BESART DOMANIKU, antarë  i Kpp “PRISHTINA”, Prishtinë,

Pingpongistët më të mire për vitin 2011 sipas kategorive:

 

 1. Veterani më i mire:

SHAIP REQICA, antarë  i Kpp “Hankook”, Prishtinë,

 

 1. Minikadeti më i mire:

DONAT KRASNIQI, anëtarë i Kpp “Shkolla”, Prishtinë

 

 1. Minikadetja më e mire:

ERA JANJEVA, anëtarë i Kpp “Shkolla”, Prishtinë

 

 1. Kadetja më e mire:,

HANIFE ZEQIRI, anëtare  e Kpp “Drita”, Gjilan

 

 1. Kadeti më i mire:,

RIAD CITAKU, anëtar i Kpp “Shkolla”, Prishtinë

 

 1. Juniorja më e mire e vitit:

AMARE JANJEVA, anëtare  e Kpp “PRISHTINA”, Prishtinë

 

 1. Juniori më i mire i vitit:

BATON ÇITAKU, anëtar  i Kpp “Shkolla”,Prishtinë

 

 1. Pingpongistja më e mire e vitit:

XHEMILE HASANI, anëtare  e  Kpp “Drita”, Gjilan

 

 

 1. Pingpongisi më i mire i vitit:

RRAHMAN ADEMAJ, anëtar i Kpp“Kosova Elting”, Prishtinë