STAG

Fituesit e turneut Top12 M Junior dhe Top8 Junior ndër vite

 

Viti  Kampion Nënkampion Kampione  Nënkampione 
2013 Mergim Veliu Orhan Kurteshi  Nehare Janjeva  Iliriana Haliti 
2014 Jon Shala  Blendon Luta  Hanife Zeqiri Trina Mziu 
2015 Leart Beqiri  Kreshnik Mahmuti  Era Janjeva  Alma Mehmeti 
2016 Yll Dragidella  Tomor Xhaka Era Janjeva  Alma Mehmeti 
2017 Kreshnik Mahmuti Fatih Karabaxhaku Alma Mehmeti  Bleona Mehmeti 
2018 Fatih Karabaxhaku Kreshnik Mahmuti Shega Hashani Alma Mehmeti 
2019 Kreshnik Mahmuti Fatih Karabaxhaku Alma Mehmeti  Bleona Mehmeti 
2020 Fatih Karabaxhaku Blend Hajdari  Alma Mehmeti  Shega Hashani
2021 Blend Hajdari  Adriatik Maloku Lenë Osmani  Shega Hashani

TOP 8 U21 

 

Viti 
Kampion  Nënkampion Kampione Nënkampione

2022

2023

Fatih Karabaxhaku Blend Hajdari Leoresa Imeri  Alma Mehmeti

TOP 8 U19 

 

Viti Kampion Nenkampion Kampione Nenkampione
2022
2023 Blend Hajdari Anes Behluli Lenë Osmani  Shega Hashani