STAG

SHORTET E TURNEVE TOP 8 U15 DHE U19

Shorti i turneut TOP 8 U15

Bashkëngjitur më poshtë gjeni shortet për turneun Top 8 U15, i cili zhvillohet të shtunën, me datë 11.11.23 në shkollën 'Tefik Çanga' në Ferizaj, nga ora 10:00.

Ndeshjet do të zhvillohen sipas sistemit secili me secilin, një xhiro meshkujt një xhiro femrat. Pas xhiros së katërt është paraparë pushimi, për të vazhduar pastaj me xhirot e mbetura.

Shorti i turneut TOP 8 U19

Bashkëngjitur më poshtë gjeni shortet për turneun Top 8 U19, i cili zhvillohet të shtunën, me datë 12.11.23 në shkollën 'Tefik Çanga' në Ferizaj, nga ora 10:00.

Ndeshjet do të zhvillohen sipas sistemit secili me secilin, një xhiro meshkujt një xhiro femrat. Pas xhiros së katërt është paraparë pushimi, për të vazhduar pastaj me xhirot e mbetura