STAG

Organizohet turneu TOP 8 për U17

Me 7 tetor, duke filluar nga ora 10:00 në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu TOP 8 U17 më të mirë të Kosovës për vitin 2023.

U17 meshkuj te nominuar dhe të ftuar të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

Nr

Emri

Viti

Klubi

Pikë

1

Arti Karabaxhaku

2008

Kpp Shkolla Prizreni

570

2

Adriatik Maloku

2007

Kpp Gani Maloku

470

3

Anes Behluli

2007

Kpp Ahmet Hoxha MK

430

4

Shaban Peza

2007

Kpp Lidhja e Prizrenit

270

5

Ron Kolloni

2008

Kpp Lidhja e Prizrenit

250

6

Erjon Reka

2007

Kpp Ahmet Hoxha MK

220

7

Eris Prokupla

2008

Kpp Vushtrria

200

8

Andi Jonuzi

2006

Kpp Vushtrria

190

 

REZERVAT

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Endri Reka

2007

Kpp Ahmet Hoxha MK

190

2

Akil Mahmuti

2008

Kpp Lidhja e Prizrenit

160

3

Enes Domaniku

2007

Kpp Prishtina

140

4

Resul Smaili

2011

Kpp Sharri

140

 

U17 femra te nominuara dhe të ftuara të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Lenë Osmani

2006

Kpp Lidhja e prizrenit

700

2

Taibe Ruli

2008

Kpp Lidhja e prizrenit

500

3

Ajola Behluli

2009

Kpp Ahmet Hoxha MK

370

4

Tana Çitaku

2008

Kpp Prishtina F

310

5

Anila Hyseni

2006

Kpp Gani Maloku

290

6

Elsa Behluli

2008

Kpp Ahmet Hoxha MK

270

7

Jona Hashani

2009

Kpp Ahmet Hoxha F

220

8

Maxhire Sojeva

2010

Kpp Ahmet Hoxha MK

160

 

REZERVAT

Nr

Emri e mbiemri

Viti

Klubi

Pikë

1

Alara Sisko

2011

Kpp KVPP Prizreni

120

2

Donika Dema

2009

Kpp Peja F

120

3

Tuana Cerkini

2010

Kpp Ahmet Hoxha MK

120

4

Hana Shamolli

2008

Kpp Gani Maloku

100

 

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 U17 më së largu deri më 5 tetor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin, shorti do të hidhet nga komisioni i garave.