STAG

ORGANIZOHET KAMPI I ETTU-SË PËR TË RINJ ME EKSPERTEN VESNA OJSTERŠEK

 

Nga data 16 deri më 20 Gusht, në SHFMU ‘Tefik Çanga’, në Ferizaj, do të organizohet një kamp me lojtarët e Kosovës nën drejtimin e ekspertes slovene, Vesna Ojsteršek. Ky aktivitet është projekt i Unionit Evropian të Pingpongut për të rinj dhe perkrahet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Ky kamp sjell mundësi të shkëlqyeshme për të avancuar teknikat e pingpongut dhe për të ndjekur këshillat e një specialisti të njohur ndërkombëtar.

Gjatë kampit, lojtarët do të pasurojnë njohuritë e tyre. Është një mundësi e jashtëzakonshme për të zhvilluar aftësitë e tyre dhe për të ndërtuar marrëdhënie të reja ndërkombëtare në fushën e pingpongut.

 Në këtë kamp marrin pjesë 16 lojtarë, 8 trajnerë nga Kosova dhe Drejtori i përfaqësueses së Kosovës

.1. Lira Hashani – Kpp Ahmet Hoxha F 2013

2. Imran Duraki – Kpp Sharri 2013

3. Sara Hoxha - Kpp Ahmet HoxhaF 2012

4. Olti Behluli – Kpp Ahmet Hoxha MK 2012

5. Jon Ademi – Kpp Vushtrria 2012

6. Rejan Krasniqi – Kpp Gani Maloku 2012

7. Vlera Beqa – Kpp Shpresa F 2011

8. Muhammed Mudud – Kvpp Prizreni 2011

9. Donat Ferizi – Kpp Vushtrria 2011

10. Jonida Ibrahimi – Kpp Shpresa F 2011

11. Arnis Qeku - Gjermani 2010

12. Maxhire Sojeva – Kpp Ahmet Hoxha MK 2010

13. Amant Sejdiu – Kpp Ahmet Hoxha MK 2010

14. Albes Behluli – Kpp Ahmet Hoxha MK 2010

15. Donika Dema – Kpp Peja F 2009

16. Elsa Behluli – Kpp Ahmet Hoxha MK 2008

Drejtori i Përfaqësueses së Kosovës, Petrit Drenica

Trajneret;

1. Ridvan Hashani

2. Samir Ajeti

3. Feim Rama

4. Eroll Karabaxhaku

5. Qamil Vishaj

6. Remzi Shala

7. Jeton Azizi

8. Yll Maloku