STAG

ORGANIZOHEN XHIROT 10 DHE 11 TË JAVËS SË PESTË TË SUPËRLIGËS

Këtë fundjavë, në datën 17 shtator, me fillim nga ora 10:00, hapësira e shkollës ‘Fadil Hisari’ do të jetë vendi i xhiros së dhjetë dhe të njëmbëdhjetë të Superligës së Kosovës në kategorinë e meshkujve.

Java e pestë e Superligës pritet të sjellë emocione të ndryshme nga shumë ndeshje. Derbi i fundjavës padyshim do të jetë derbi i kryeqytetit 'Prishtina' kundër 'Priping,' ndërsa 'Prishtina' nuk do ta ketë lehtë as kundër kampionit në fuqi 'Lidhja e Prizrenit' në xhiron 11.

Ndeshja tjetër mjaft interesante pritet të jetë ajo mes dy klubeve nga qyteti i Prizrenit, 'Liria' dhe 'Lidhja e Prizrenit.'

Në anën tjetër, në shkollën ‘Tefik Çanga’ në Ferizaj, me fillim nga ora 10:00 do të zhvillohen xhirot 10 dhe 11 të Superligës së Kosovës në kategorinë e femrave.

'Drita F' dhe 'Lidhja e Prizrenit' pritet të jenë pjesë e një ndeshje derbi, ndërsa nga dy klubet nga Ferizaj, 'Ahmet Hoxha F' dhe 'Ahmet Hoxha MK,' do të përballen në një ndeshje me shumë konkurrencë.

 Orari i ndeshjeve:

 

Superliga e Kosovës - Meshkujt

Xhiro 10

 17.09.2023

10:00

Liria

vs

Lidhja e Prizrenit

Prizren

10:00

Prishtina

vs

Priping

Prizren 

10:00

Vushtrria

vs

Dardania

Prizren

10:00

KVPP Prizreni 

vs

Ahmet Hoxha

Prizren 

Xhiro 11

  17.09.2023

12:00

Lidhja e Prizrenit

vs

Prishtina

Prizren

12:00

Priping 

vs

Liria

Prizren

12:00

Dardania

vs

KVPP Prizreni 

Prizren 

12:00

Ahmet Hoxha 

vs

Vushtrria

Prizren

Superliga e Kosovës - Femrat

 

Xhiro 10

  17.09.2023

 

10:00

Lidhja e Prizrenit F

vs

Drita F

Ferizaj 

 

10:00

Ahmet Hoxha MK

vs

Ahmet Hoxha F

Ferizaj 

 

10:00

Gani Maloku

vs

Prishtina F

Ferizaj

 

10:00

Peja F

vs

Vushtrria F

Ferizaj

 

 

Xhiro 11

  17.09.2023

 

12:00

Drita F

vs

Ahmet Hoxha MK

Ferizaj

 

12:00

Ahmet Hoxha F

vs

Lidhja e Prizrenit F

Ferizaj

 

12:00

Prishtina F

vs

Peja F

Ferizaj

 

12:00

Vushtrria F

vs

Gani Maloku

Ferizaj