STAG

Federata e Pingpongut e Kosovës

Ftesë për Ofertim: Auditimi i Pasqyrave Financiare për vitin 2023

Ftesë për Ofertim: Auditimi i Pasqyrave Financiare për vitin 2023

Nehat Çitaku zgjidhet kryetar i federatës se pingpongut te Kosovës

Nehat Çitaku zgjidhet kryetar i federatës se pingpongut te Kosovës

NEHAT ÇITAKU - KRYETARI I RI I FPPK-SË

NEHAT ÇITAKU - KRYETARI I RI I FPPK-SË

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut Top 8 për Senior

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut Top 8 për Senior

Organizohet turneu TOP 8 per Senior

Organizohet turneu TOP 8 per Senior

LEORESA IMERI DHE FATIH KARABAXHAKU JANË FITUES TË TURNEUT TOP 8 U21

LEORESA IMERI DHE FATIH KARABAXHAKU JANË FITUES TË TURNEUT TOP 8 U21

Shorti i turneut TOP 8 U21

Shorti i turneut TOP 8 U21

Veteranet e pingpongut vazhdojnë traditën për nderë të Ditës së Flamurit

Veteranet e pingpongut vazhdojnë traditën për nderë të Ditës së Flamurit

FATIH KARABAXHAKU DHE SHEGA HASHANI FITUES TË TURNEUT ‘DITA E FLAMURIT’ PËR SENIOR

FATIH KARABAXHAKU DHE SHEGA HASHANI FITUES TË TURNEUT ‘DITA E FLAMURIT’ PËR SENIOR

Shorti i turneut ''Dita e Flamurit'' për Seniorë

Shorti i turneut ''Dita e Flamurit'' për Seniorë

Organizohet turneu ''Dita e Flamurit'' për Seniorë dhe Veteran

Organizohet turneu ''Dita e Flamurit'' për Seniorë dhe Veteran

SAMANDA AGOLLI DHE KRESHNIK MAHMUTI KAMPION TË KAMPIONATIT TË PARË INDIVIDUAL MBARËKOMBËTAR KOSOVË SHQIPËRI

SAMANDA AGOLLI DHE KRESHNIK MAHMUTI KAMPION TË KAMPIONATIT TË PARË INDIVIDUAL MBARËKOMBËTAR KOSOVË SHQIPËRI

BLEND HAJDARI DHE LENË OSMANI SHPALLEN FITUES TË TURNEUT TOP 8 U19

BLEND HAJDARI DHE LENË OSMANI SHPALLEN FITUES TË TURNEUT TOP 8 U19

TAIBE RULI DHE ARTI KARABAXHAKU SHPALLEN FITUES TË TURNEUT TOP 8 U15

TAIBE RULI DHE ARTI KARABAXHAKU SHPALLEN FITUES TË TURNEUT TOP 8 U15

MËSOHEN EMRAT E LOJTARËVE PJESËMARRËS NGA KOSOVA NË KIM1

MËSOHEN EMRAT E LOJTARËVE PJESËMARRËS NGA KOSOVA NË KIM1

SHORTET E TURNEVE TOP 8 U15 DHE U19

SHORTET E TURNEVE TOP 8 U15 DHE U19

KOSOVA E SHQIPËRIA ORGANIZOJNË KAMPIONATIN E PARË INDIVIDUAL MBARËKOMBËTARË TË PINPONGUT

KOSOVA E SHQIPËRIA ORGANIZOJNË KAMPIONATIN E PARË INDIVIDUAL MBARËKOMBËTARË TË PINPONGUT

ORGANIZOHET TURNEU TOP 8 PËR U19

ORGANIZOHET TURNEU TOP 8 PËR U19

DRITA F DHE LIDHJA E PRIZRENIT FITUES TË SUPERLIGËS PËR VITIN 2023

DRITA F DHE LIDHJA E PRIZRENIT FITUES TË SUPERLIGËS PËR VITIN 2023

‘Priping’ – ‘Lidhja e Prizrenit’ dhe ‘Ahmet Hoxha F’ – ‘Drita F’: Derbit e javës së fundit të Superligës

‘Priping’ – ‘Lidhja e Prizrenit’ dhe ‘Ahmet Hoxha F’ – ‘Drita F’: Derbit e javës së fundit të Superligës

'Drita M' fiton titullin e kampionit të ligës së dytë për meshkuj

'Drita M' fiton titullin e kampionit të ligës së dytë për meshkuj

‘VUSHTRRIA’ KAMPION I LIGËS U15 PËR MESHKUJ

‘VUSHTRRIA’ KAMPION I LIGËS U15 PËR MESHKUJ

KËTË FUNDJAVË MËSOHEN FITUESIT E LIGËS SË DYTË DHE LIGËS U15 PËR MESHKUJ

KËTË FUNDJAVË MËSOHEN FITUESIT E LIGËS SË DYTË DHE LIGËS U15 PËR MESHKUJ

‘GANI MALOKU’’ DHE ‘ SHPRESA’ KAMPIONË TË LIGËS SË PARË TË KOSOVËS PËR MESHKUJ DHE FEMRA

‘GANI MALOKU’’ DHE ‘ SHPRESA’ KAMPIONË TË LIGËS SË PARË TË KOSOVËS PËR MESHKUJ DHE FEMRA

U SHPALLËN FITUESIT E LIGAVE U19(MESHKUJ DHE FEMRA) DHE U15(FEMRA)

U SHPALLËN FITUESIT E LIGAVE U19(MESHKUJ DHE FEMRA) DHE U15(FEMRA)

MUNDËSI PJESËMARRJE NË KAMPIN ZHVILLIMOR PËR U15 GJATË PUSHIMIT VJESHTOR

MUNDËSI PJESËMARRJE NË KAMPIN ZHVILLIMOR PËR U15 GJATË PUSHIMIT VJESHTOR

‘’LIDHJA E PRIZRENIT’’ DHE ‘’DRITA F’’ ENDE TË PAMPOSHTUR NJË JAVË PARA PËRFUNDIMIT TË SEZONIT

‘’LIDHJA E PRIZRENIT’’ DHE ‘’DRITA F’’ ENDE TË PAMPOSHTUR NJË JAVË PARA PËRFUNDIMIT TË SEZONIT

LENË OSMANI DHE ADRIATIK MALOKU SHPALLEN FITUES TË TURNEUT TOP 8 U17

LENË OSMANI DHE ADRIATIK MALOKU SHPALLEN FITUES TË TURNEUT TOP 8 U17

LIDHJA E PRIZRENIT – DARDANIA: DERBI I JAVËS SË GJASHTË TË SUPËRLIGËS

LIDHJA E PRIZRENIT – DARDANIA: DERBI I JAVËS SË GJASHTË TË SUPËRLIGËS

Organizohet turneu TOP 8 për U17

Organizohet turneu TOP 8 për U17

U PËRCAKTUAN KLUBET E PLAY OFF-IT TË LIGËS SË DYTË

U PËRCAKTUAN KLUBET E PLAY OFF-IT TË LIGËS SË DYTË

AMANT SEJDIU DHE MAXHIRE SOJEVA FITUES TË TURNEUT TOP 8 U13

AMANT SEJDIU DHE MAXHIRE SOJEVA FITUES TË TURNEUT TOP 8 U13

Organizohet turneu TOP 8 për U13

Organizohet turneu TOP 8 për U13

KPP Shpresa dhe KPP Gani Maloku vazhdojnë të udhëheqin në ligën e parë për femra dhe meshkuj

KPP Shpresa dhe KPP Gani Maloku vazhdojnë të udhëheqin në ligën e parë për femra dhe meshkuj

U ORGANIZUA JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGAT U15(M & F) DHE U19(M & F)

U ORGANIZUA JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGAT U15(M & F) DHE U19(M & F)

ORGANIZOHET JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGËN E PARË (M & F) DHE LIGA E DYTË M

ORGANIZOHET JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGËN E PARË (M & F) DHE LIGA E DYTË M

ORGANIZOHET JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGAT U15(M & F) DHE U19(M & F)

ORGANIZOHET JAVA E GJASHTË E KAMPIONATIT EKIPOR NË LIGAT U15(M & F) DHE U19(M & F)

Lidhja e Prizrenit dhe Drita F vazhdojnë të dominojnë në Superligën e Kosovës

Lidhja e Prizrenit dhe Drita F vazhdojnë të dominojnë në Superligën e Kosovës

Olti Behluli dhe Sara Hoxha fitues të turneut TOP 8 për U11

Olti Behluli dhe Sara Hoxha fitues të turneut TOP 8 për U11

ORGANIZOHEN XHIROT 10 DHE 11 TË JAVËS SË PESTË TË SUPËRLIGËS

ORGANIZOHEN XHIROT 10 DHE 11 TË JAVËS SË PESTË TË SUPËRLIGËS

Ka filluar sezoni vjeshtor i garave në Superligën e Kosovës për meshkuj dhe femra

Ka filluar sezoni vjeshtor i garave në Superligën e Kosovës për meshkuj dhe femra

KA FILLUAR SEZONI VJESHTOR I GARAVE EKIPORE NË LIGAT E JUNIORËVE (U15 DHE U19) PËR MESHKUJ DHE FEMRA

KA FILLUAR SEZONI VJESHTOR I GARAVE EKIPORE NË LIGAT E JUNIORËVE (U15 DHE U19) PËR MESHKUJ DHE FEMRA

KOSOVA U PARAQIT NË KAMPIONATIN BALLKANIK TË PINGPONGUT PËR SENIOR NË ALBENA, BULLGARI

KOSOVA U PARAQIT NË KAMPIONATIN BALLKANIK TË PINGPONGUT PËR SENIOR NË ALBENA, BULLGARI

FILLON SEZONI VJESHTOR I SUPËRLIGËS SË KOSOVËS PËR MESHKUJ DHE FEMRA

FILLON SEZONI VJESHTOR I SUPËRLIGËS SË KOSOVËS PËR MESHKUJ DHE FEMRA

FILLON SEZONI VJESHTOR I GARAVE EKIPORE NË LIGËN U15 DHE U19 PËR MESHKUJ DHE FEMRA

FILLON SEZONI VJESHTOR I GARAVE EKIPORE NË LIGËN U15 DHE U19 PËR MESHKUJ DHE FEMRA

KA FILLUAR SEZONI VJESHTOR NË LIGËN E PARË TË FEMRAVE DHE MESHKUJVE DHE LIGËN E DYTË TË MESHKUJVE.

KA FILLUAR SEZONI VJESHTOR NË LIGËN E PARË TË FEMRAVE DHE MESHKUJVE DHE LIGËN E DYTË TË MESHKUJVE.

Përfaqësuesja e Kosovës në Pingpong merr pjesë në Kampionatin Ballkanik për Senior në Bullgari

Përfaqësuesja e Kosovës në Pingpong merr pjesë në Kampionatin Ballkanik për Senior në Bullgari

FILLIMI I SEZONIT TË VJESHTËS PËR GARA EKIPORE NË LIGËN E PARË PËR MESHKUJ DHE FEMRA DHE LIGËN E DYTË PËR MESHKUJ PO AFRON

FILLIMI I SEZONIT TË VJESHTËS PËR GARA EKIPORE NË LIGËN E PARË PËR MESHKUJ DHE FEMRA DHE LIGËN E DYTË PËR MESHKUJ PO AFRON

KA PËRFUNDUAR ME SUKSES KAMPI I ETTU-SË ME EKSPERTEN VESNA OJSTERSEK

KA PËRFUNDUAR ME SUKSES KAMPI I ETTU-SË ME EKSPERTEN VESNA OJSTERSEK

ORGANIZOHET KAMPI I ETTU-SË PËR TË RINJ ME EKSPERTEN VESNA OJSTERŠEK

ORGANIZOHET KAMPI I ETTU-SË PËR TË RINJ ME EKSPERTEN VESNA OJSTERŠEK

ALMA MEHMETI DHE FATIH KARABAXHAKU PËRFUNDOJNË GARAT NË LOJËRAT FRANKOFONE NË KONGO ME PARAQITJE MBRESËLËNËSE.

ALMA MEHMETI DHE FATIH KARABAXHAKU PËRFUNDOJNË GARAT NË LOJËRAT FRANKOFONE NË KONGO ME PARAQITJE MBRESËLËNËSE.

PËRFAQËSUESJA E KOSOVËS KA PËRFUNDUAR RRUGËTIMIN NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR TË RINJ.

PËRFAQËSUESJA E KOSOVËS KA PËRFUNDUAR RRUGËTIMIN NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR TË RINJ.

LOJTARËT KOSOVARË GATI PËR SFIDËN E TYRE NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR TË RINJ.

LOJTARËT KOSOVARË GATI PËR SFIDËN E TYRE NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR TË RINJ.

PJESËMARRJA E KOSOVËS NË KAMPIONATIN BALLKANIK PËR TË RINJË NË GREQI: NJË PËRVOJË FRYMËZUESE NË NIVEL NDËRKOMBËTAR

PJESËMARRJA E KOSOVËS NË KAMPIONATIN BALLKANIK PËR TË RINJË NË GREQI: NJË PËRVOJË FRYMËZUESE NË NIVEL NDËRKOMBËTAR

KOSOVA E PËRKUSHTUAR PËR SUKSES NË KAMPIONATIN BALLKANIK PËR TË RINJË

KOSOVA E PËRKUSHTUAR PËR SUKSES NË KAMPIONATIN BALLKANIK PËR TË RINJË

U ZHVILLUA TURNEU ''DITA E ÇLIRIMIT TË KOSOVËS''

U ZHVILLUA TURNEU ''DITA E ÇLIRIMIT TË KOSOVËS''

ORGANIZOHET TURNEU 'DITA E ÇLIRIMIT TË KOSOVËS' PËR U9, U13 dhe U17.

ORGANIZOHET TURNEU 'DITA E ÇLIRIMIT TË KOSOVËS' PËR U9, U13 dhe U17.

LIDHJA E PRIZRENIT DHE DRITA KAMPIONË TË KUPËS SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR SENIOR

LIDHJA E PRIZRENIT DHE DRITA KAMPIONË TË KUPËS SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR SENIOR

KPP ''VUSHTRRIA'' DHE KPP ''AHMET HOXHA MK'' KAMPION TË KUPËS SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR U15

KPP ''VUSHTRRIA'' DHE KPP ''AHMET HOXHA MK'' KAMPION TË KUPËS SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR U15

ORGANIZOHET KUPA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR TË RINJË DHE SENIOR (MESHKUJ DHE FEMRA)

ORGANIZOHET KUPA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR TË RINJË DHE SENIOR (MESHKUJ DHE FEMRA)

KPP GANI MALOKU DHE KPP SHPRESA KAMPIONË TË SEZONIT PRANVEROR NË LIGËN E PARË TË KOSOVËS NË PINGPONG

KPP GANI MALOKU DHE KPP SHPRESA KAMPIONË TË SEZONIT PRANVEROR NË LIGËN E PARË TË KOSOVËS NË PINGPONG

ARTI KARABAXHAK DHE LENË OSMANI KAMPIONË TË KAMPIONATIT INDIVIDUAL TË KOSOVËS PËR U17

ARTI KARABAXHAK DHE LENË OSMANI KAMPIONË TË KAMPIONATIT INDIVIDUAL TË KOSOVËS PËR U17

Lidhja e Prizrenit dhe Drita kampion pranveror të superligës në pingpong

Lidhja e Prizrenit dhe Drita kampion pranveror të superligës në pingpong

Lidhja e Prizrenit dhe Teuta mbrojtën titullin e kampionit të ligës së përbashkët Kosovë-Shqipëri

Lidhja e Prizrenit dhe Teuta mbrojtën titullin e kampionit të ligës së përbashkët Kosovë-Shqipëri

Organizohet sezoni pranveror 2022/23 i ligës së përbashkët Kosovë Shqipëri në pingpong

Organizohet sezoni pranveror 2022/23 i ligës së përbashkët Kosovë Shqipëri në pingpong

Asnjë ndeshje me rezultat 4:0 në Superligën e Kosovës

Asnjë ndeshje me rezultat 4:0 në Superligën e Kosovës

Faris Karabaxhaku e Feroza Smajli dhe Amant Sejdiu e Maxhire Sojeva Kampion të kampiotatit Individual të Kosovës për U9 dhe U13

Faris Karabaxhaku e Feroza Smajli dhe Amant Sejdiu e Maxhire Sojeva Kampion të kampiotatit Individual të Kosovës për U9 dhe U13

U organizuan xhirot 3 dhe 4 në ligën e parë dhe të dytë në pingpong

U organizuan xhirot 3 dhe 4 në ligën e parë dhe të dytë në pingpong

Olti Behluli e Sara Hoxha dhe Arti Karabaxhaku e Taibe Ruli Kampion të Kampiotatit Individual të Kosovës për U11 dhe U15

Olti Behluli e Sara Hoxha dhe Arti Karabaxhaku e Taibe Ruli Kampion të Kampiotatit Individual të Kosovës për U11 dhe U15

Blend Hajdari dhe Lene Osmani kampion ne Kampionatit Individual të Kosovës për U19 – 2023

Blend Hajdari dhe Lene Osmani kampion ne Kampionatit Individual të Kosovës për U19 – 2023

Fatih Karabaxhaku perfaqeson Kosoven ne Kampionatin Individual Europian per U21 ne Sarajeve

Fatih Karabaxhaku perfaqeson Kosoven ne Kampionatin Individual Europian per U21 ne Sarajeve

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani kampion te kampionatit Individual te Kosoves per Senior 2023

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani kampion te kampionatit Individual te Kosoves per Senior 2023

Organizohet Kampionati Individual i Kosovës për Senior/e në pingpong për vitin 2023

Organizohet Kampionati Individual i Kosovës për Senior/e në pingpong për vitin 2023

Filluan garat ekipore edhe në ligën e parë dhe të dytë në pingpong

Filluan garat ekipore edhe në ligën e parë dhe të dytë në pingpong

U zhvilluan xhirot 3 dhe 4 në ligat U15 dhe U19

U zhvilluan xhirot 3 dhe 4 në ligat U15 dhe U19

Petrit Drenica drejtor i përfaqësueses në federatën e Pingpongut

Petrit Drenica drejtor i përfaqësueses në federatën e Pingpongut

Filloi kampionati ekipor në Superligën e Kosovës në pingpong

Filloi kampionati ekipor në Superligën e Kosovës në pingpong

Filluan garat ekipore në ligën e juniorëve U15 dhe U19

Filluan garat ekipore në ligën e juniorëve U15 dhe U19

Fillojnë garat ekipore në pingpong për vitin 2023

Fillojnë garat ekipore në pingpong për vitin 2023

Fatih Karabaxhaku dhe Alma Mehmeti kampion të kampionatit individual të Kosovës për U21 “Adem Jashari”

Fatih Karabaxhaku dhe Alma Mehmeti kampion të kampionatit individual të Kosovës për U21 “Adem Jashari”

U mbajt ceremonia e laureatëve për vitin 2022 & 20 vjetori i pranimit në ITTF

U mbajt ceremonia e laureatëve për vitin 2022 & 20 vjetori i pranimit në ITTF

U mbajt Kuvendi i Rregullt i Punës së FPPK-së për vitin 2023

U mbajt Kuvendi i Rregullt i Punës së FPPK-së për vitin 2023

Shega Hashani dhe Nahom Asgedom kampion të turneut “Dita e Pavarësisë”

Shega Hashani dhe Nahom Asgedom kampion të turneut “Dita e Pavarësisë”

Përfunduan me sukses aktivitetet për ngritje të kapaciteteve

Përfunduan me sukses aktivitetet për ngritje të kapaciteteve

Fatih Karabaxhak kualifikohet për Kampionatin Evropian U-21

Fatih Karabaxhak kualifikohet për Kampionatin Evropian U-21

Kosova kthehet me dy medalje të bronzit nga kampi zhvillimor i mbajtur në Turqi

Kosova kthehet me dy medalje të bronzit nga kampi zhvillimor i mbajtur në Turqi

Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës takoi delegacionin e FPPK-së dhe eksperten Katarzyna Kubas

Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës takoi delegacionin e FPPK-së dhe eksperten Katarzyna Kubas

Filloi kampi i përfaqësueses së Kosovës

Filloi kampi i përfaqësueses së Kosovës

Filloi seminari për trajner të pingpongut “ITTF Level 1”

Filloi seminari për trajner të pingpongut “ITTF Level 1”

Kosova pjesëmarrëse në kampin zhvillimor të pingpongut për të rinjë

Kosova pjesëmarrëse në kampin zhvillimor të pingpongut për të rinjë

Organizohet seminari për trajner dhe kampi i përfaqësueses së Kosovës

Organizohet seminari për trajner dhe kampi i përfaqësueses së Kosovës

Ftesë për Ofertim: Auditimi i Pasqyrave Financiare për vitin 2022

Ftesë për Ofertim: Auditimi i Pasqyrave Financiare për vitin 2022

REGJISTRIMI I KLUBEVE DHE LOJTARËVE NË FPPK PËR EDICIONIN 2023

REGJISTRIMI I KLUBEVE DHE LOJTARËVE NË FPPK PËR EDICIONIN 2023

“Lidhja e Prizrenit”  dhe “Teuta” kampion të sezonit të parë të edicionit të III-të të ligës së përbashkët Kosovë-Shqipëri

“Lidhja e Prizrenit” dhe “Teuta” kampion të sezonit të parë të edicionit të III-të të ligës së përbashkët Kosovë-Shqipëri

Organizohet liga e përbashkët e pingpongut Kosovë-Shqipëri

Organizohet liga e përbashkët e pingpongut Kosovë-Shqipëri

Kreshnik Mahmuti dhe Alma Mehmeti fitues të turneut TOP 8 për Senior

Kreshnik Mahmuti dhe Alma Mehmeti fitues të turneut TOP 8 për Senior

Organizohet turneu TOP 8 për Senior/e

Organizohet turneu TOP 8 për Senior/e

Chris Doran dhe Linda Zeqiri fitues të turneut 'Dita e Flamurit'

Chris Doran dhe Linda Zeqiri fitues të turneut 'Dita e Flamurit'

Veteranët e pingpongut manifestojnë Ditën e Flamurit

Veteranët e pingpongut manifestojnë Ditën e Flamurit

Organizohen turniret në pingpong për seniorë dhe veteranë për ditën e flamurit

Organizohen turniret në pingpong për seniorë dhe veteranë për ditën e flamurit

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut TOP 8 U21

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut TOP 8 U21

Organizohet turneu TOP 8 për U21

Organizohet turneu TOP 8 për U21

Resul Smaili dhe Maxhire Sojeva fitues të turneut TOP 8 për U13

Resul Smaili dhe Maxhire Sojeva fitues të turneut TOP 8 për U13

Blend Hajdari dhe Lenë Osmani fitues të turneut TOP 8 - U17

Blend Hajdari dhe Lenë Osmani fitues të turneut TOP 8 - U17

Olti Behluli dhe Vlera Beqa fitues të turneut TOP 8 për U11

Olti Behluli dhe Vlera Beqa fitues të turneut TOP 8 për U11

Organizohet turneu TOP 8 për U17

Organizohet turneu TOP 8 për U17

Organizohet turneu TOP 8 për U11

Organizohet turneu TOP 8 për U11

“Gani Maloku II” kampion i ligës së dytë në pingpong për vitin 2022

“Gani Maloku II” kampion i ligës së dytë në pingpong për vitin 2022

“Lidhja e Prizrenit” kampion i ligës U17 për vitin 2022

“Lidhja e Prizrenit” kampion i ligës U17 për vitin 2022

REQUEST FOR PROPOSAL FOR LEGAL SERVICES

REQUEST FOR PROPOSAL FOR LEGAL SERVICES

Zhvillohen ndeshjet e play off-it në ligën U17 dhe ligën e dytë

Zhvillohen ndeshjet e play off-it në ligën U17 dhe ligën e dytë

“KVPP Prizreni” dhe “Peja” kampion të ligës së parë në pingpong

“KVPP Prizreni” dhe “Peja” kampion të ligës së parë në pingpong

“Lidhja e Prizrenit” dhe “Drita” mbrojnë titullin e kampionit në Superligën e Kosovës në pingpong

“Lidhja e Prizrenit” dhe “Drita” mbrojnë titullin e kampionit në Superligën e Kosovës në pingpong

U zhvilluan xhirot e fundit në ligën U17, “Ahmet Hoxha MK” kampion në kategorinë e femrave

U zhvilluan xhirot e fundit në ligën U17, “Ahmet Hoxha MK” kampion në kategorinë e femrave

Organizohen xhirot e fundit të garave ekipore në pingpong

Organizohen xhirot e fundit të garave ekipore në pingpong

Kpp Priping fitues i derbit kundër Kpp Lidhja e Prizrenit

Kpp Priping fitues i derbit kundër Kpp Lidhja e Prizrenit

U zhvilluan xhirot e radhës në Superligë, ‘Priping’ fiton derbin ndaj ‘Lidhjes së Prizrenit’

U zhvilluan xhirot e radhës në Superligë, ‘Priping’ fiton derbin ndaj ‘Lidhjes së Prizrenit’

U organizua turneu i veteranëve “Gani Maloku” 2022

U organizua turneu i veteranëve “Gani Maloku” 2022

Organizohen xhirot e radhës në Superligën e Kosovës në pingpong

Organizohen xhirot e radhës në Superligën e Kosovës në pingpong

Organizohet Turneu Memorial i veteranëve "Gani Maloku"

Organizohet Turneu Memorial i veteranëve "Gani Maloku"

U zhvilluan xhirot e javës së VII-të të kampionatit ekipor në ligën e parë dhe ligën e dytë në pingpong

U zhvilluan xhirot e javës së VII-të të kampionatit ekipor në ligën e parë dhe ligën e dytë në pingpong

Fatih Karabaxhaku dhe Shega Hashani fitues të turneut TOP 8 për U19

Fatih Karabaxhaku dhe Shega Hashani fitues të turneut TOP 8 për U19

Organizohet java e VII-të e kampionatit ekipor në ligën e parë dhe ligën e dytë

Organizohet java e VII-të e kampionatit ekipor në ligën e parë dhe ligën e dytë

Organizohet turneu TOP 8 për U19

Organizohet turneu TOP 8 për U19

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut të seniorëve 'Dita e Boshnjakëve'

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut të seniorëve 'Dita e Boshnjakëve'

Arti Karabaxhaku dhe Taibe Ruli fitues të turneut TOP 8 për U15

Arti Karabaxhaku dhe Taibe Ruli fitues të turneut TOP 8 për U15

Organizohet turneu i seniorëve 'Dita e Boshnjakëve'

Organizohet turneu i seniorëve 'Dita e Boshnjakëve'

Organizohet turneu TOP 8 për U15

Organizohet turneu TOP 8 për U15

U zhvilluan xhirot 10 dhe 11 në Superligën e Kosovës në pingpong

U zhvilluan xhirot 10 dhe 11 në Superligën e Kosovës në pingpong

U zhvilluan xhirot e radhës në ligën U17

U zhvilluan xhirot e radhës në ligën U17

U mbajt Kuvendi i Dytë i Rregullt i Punës së FPPK-së për vitin 2022

U mbajt Kuvendi i Dytë i Rregullt i Punës së FPPK-së për vitin 2022

Turneu ballkanik i veteranëve "Dr. Thoma Stratoberdha”

Turneu ballkanik i veteranëve "Dr. Thoma Stratoberdha”

Fatih Karabaxhaku shkëlqen edhe në kategorinë e seniorëve në turneun ndërkombëtarë "Zegin Open 2022"

Fatih Karabaxhaku shkëlqen edhe në kategorinë e seniorëve në turneun ndërkombëtarë "Zegin Open 2022"

U zhvilluan xhirot e radhës në ligën e parë dhe ligën e dytë

U zhvilluan xhirot e radhës në ligën e parë dhe ligën e dytë

U zhvilluan xhirot e radhës në kampionatin ekipor për U17

U zhvilluan xhirot e radhës në kampionatin ekipor për U17

Fatihu i artë në turneun ndërkombëtarë "Zegin Open 2022"

Fatihu i artë në turneun ndërkombëtarë "Zegin Open 2022"

Organizohen xhirot e radhës në ligën U17, ligën e parë dhe ligën e dytë

Organizohen xhirot e radhës në ligën U17, ligën e parë dhe ligën e dytë

Zhvillohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në Superligën e Kosovës në pingpong

Zhvillohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në Superligën e Kosovës në pingpong

U zhvilluan xhirot e para të sezonit vjeshtor në garat ekipore për U17

U zhvilluan xhirot e para të sezonit vjeshtor në garat ekipore për U17

Organizohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën e juniorëve dhe superligën e Kosovës në pingpong

Organizohen xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën e juniorëve dhe superligën e Kosovës në pingpong

U zhvilluan xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën e parë në pingpong

U zhvilluan xhirot e para të sezonit vjeshtor në ligën e parë në pingpong

Fillojnë garat ekipore në ligën e parë për sezonin vjeshtor

Fillojnë garat ekipore në ligën e parë për sezonin vjeshtor

U organizua me sukses seminari për ngritjen e kapaciteteve për Rajonin e Ballkanit Perëndimor

U organizua me sukses seminari për ngritjen e kapaciteteve për Rajonin e Ballkanit Perëndimor

Organizohet seminar për ngritjen e kapaciteteve per Rajonin e Ballkanit Perëndimor

Organizohet seminar për ngritjen e kapaciteteve per Rajonin e Ballkanit Perëndimor

FPPK dhe Komiteti Paralimpik i Kosovës organizuan turne në pingpong për personat me nevoja të veqanta

FPPK dhe Komiteti Paralimpik i Kosovës organizuan turne në pingpong për personat me nevoja të veqanta

KOMUNIKATË

KOMUNIKATË

Kosovës i shkelet e drejta për pjesëmarrje në Kampionatin Evropian të të rinjve 2022

Kosovës i shkelet e drejta për pjesëmarrje në Kampionatin Evropian të të rinjve 2022

U mbajt Kampionati Individual i Kosovës për veteranë

U mbajt Kampionati Individual i Kosovës për veteranë

U organizua me sukses turneu i veteranëve “Dr.Fatmir Fazlija”

U organizua me sukses turneu i veteranëve “Dr.Fatmir Fazlija”

Kosova pjesëmarrëse në kampionatin e MTTU-së për U15

Kosova pjesëmarrëse në kampionatin e MTTU-së për U15

Kosova pjesëmarrëse në kampionatin evropian për U13

Kosova pjesëmarrëse në kampionatin evropian për U13

Chris Doran dhe Linda Zeqiri fitues të turneut të seniorëve 'Lidhja e Prizrenit'

Chris Doran dhe Linda Zeqiri fitues të turneut të seniorëve 'Lidhja e Prizrenit'

U mbajt turneu në pingpong “Dita e çlirimit të Kosovës”

U mbajt turneu në pingpong “Dita e çlirimit të Kosovës”

Përfundoi edicioni 2021/2022 i Ligës së përbashkët të pingpongut Kosovë-Shqipëri - Lidhja e Prizrenit kampion ndër meshkuj, kurse Teuta kampione ndër femra

Përfundoi edicioni 2021/2022 i Ligës së përbashkët të pingpongut Kosovë-Shqipëri - Lidhja e Prizrenit kampion ndër meshkuj, kurse Teuta kampione ndër femra

U zhvillua turneu përkujtimor 'Xhemajl Cecelia dhe Izet Korllaku'

U zhvillua turneu përkujtimor 'Xhemajl Cecelia dhe Izet Korllaku'

Organizohet sezoni pranveror 2021/22 i ligës së përbashkët Kosovë Shqipëri në pingpong

Organizohet sezoni pranveror 2021/22 i ligës së përbashkët Kosovë Shqipëri në pingpong

Organizohet turneu përkujtimor “Xhemajl Cecelia dhe Izet Korllaku” për U11, U15, U19

Organizohet turneu përkujtimor “Xhemajl Cecelia dhe Izet Korllaku” për U11, U15, U19

FPPK-së i shtohen 9 gjyqtarë të rinj

FPPK-së i shtohen 9 gjyqtarë të rinj

Organizohet turneu përkujtimor për U11, U15, U19 “Xhemajl Cecelia dhe Izet Korllaku”

Organizohet turneu përkujtimor për U11, U15, U19 “Xhemajl Cecelia dhe Izet Korllaku”

Alma Mehmeti dhe Chris Doran fitues të turneut 'Ahmet Hoxha 2022'

Alma Mehmeti dhe Chris Doran fitues të turneut 'Ahmet Hoxha 2022'

Organizohet turneu i 23-të përkujtimor për senior/e "Ahmet Hoxha 2022"

Organizohet turneu i 23-të përkujtimor për senior/e "Ahmet Hoxha 2022"

Priping dhe Drita kampion të Kupës së Kosovës për Senior

Priping dhe Drita kampion të Kupës së Kosovës për Senior

Lidhja e Prizrenit dhe Ahmet Hoxha MK kampion të Kupës së Kosovës për U17

Lidhja e Prizrenit dhe Ahmet Hoxha MK kampion të Kupës së Kosovës për U17

SHORTI - Kupa e Republikës së Kosovës

SHORTI - Kupa e Republikës së Kosovës

Organizohet Kupa e Republikës së Kosovës

Organizohet Kupa e Republikës së Kosovës

Pingpongistët kosovar kthehen me medalje nga turneu ndërkombëtar Herceg Novi Open 2022

Pingpongistët kosovar kthehen me medalje nga turneu ndërkombëtar Herceg Novi Open 2022

Organizohet turneu memorial “Gazmend Berisha / Kalega”

Organizohet turneu memorial “Gazmend Berisha / Kalega”

Urime festa e fitër bajramit

Urime festa e fitër bajramit

U zhvillua xhiro e fundit e kampionatit ekipor në Superligë dhe ligën e parë

U zhvillua xhiro e fundit e kampionatit ekipor në Superligë dhe ligën e parë

U zhvilluan xhirot e fundit të sezonit pranveror në ligën U17

U zhvilluan xhirot e fundit të sezonit pranveror në ligën U17

U zhvilluan xhirot e javës së tretë në ligën e parë dhe ligën e dytë

U zhvilluan xhirot e javës së tretë në ligën e parë dhe ligën e dytë

U zhvilluan ndeshjet e javës së tretë të kampionatit ekipor në ligën U17

U zhvilluan ndeshjet e javës së tretë të kampionatit ekipor në ligën U17

U zhvillua java e tretë e Superligës së Kosovës – Lidhja e Prizrenit e fitoi derbin ndaj Priping

U zhvillua java e tretë e Superligës së Kosovës – Lidhja e Prizrenit e fitoi derbin ndaj Priping

U mbajt Kampionati Individual i Kosovës për U9, U13 dhe U17

U mbajt Kampionati Individual i Kosovës për U9, U13 dhe U17

Shorti i Kampionatit Individual të Kosovës për U9, U13, U17

Shorti i Kampionatit Individual të Kosovës për U9, U13, U17

Organizohet Kampionati individual i Kosovës për U9, U13, dhe U17

Organizohet Kampionati individual i Kosovës për U9, U13, dhe U17

Zhvillohet java e dytë e Superligës së Kosovës: Priping fitoi derbin ndaj Dardanisë

Zhvillohet java e dytë e Superligës së Kosovës: Priping fitoi derbin ndaj Dardanisë

U mbajt Kampionati Individual i Kosovës për U11, U15, U19

U mbajt Kampionati Individual i Kosovës për U11, U15, U19

Shorti i Kampionatit Individual të Kosovës për U11, U15, U19

Shorti i Kampionatit Individual të Kosovës për U11, U15, U19

Alma Mehmeti dhe Kreshnik Mahmuti përzgjedhen nga KOK-u si shpresa olimpike për vitin 2022

Alma Mehmeti dhe Kreshnik Mahmuti përzgjedhen nga KOK-u si shpresa olimpike për vitin 2022

Organizohet turneu për nderë të Ditës së Kushtetutës së Kosovës

Organizohet turneu për nderë të Ditës së Kushtetutës së Kosovës

Kosova dhe Maqedonia e Veriut manifestojnë bashkarisht “Ditën Botërore të Pingpongut”

Kosova dhe Maqedonia e Veriut manifestojnë bashkarisht “Ditën Botërore të Pingpongut”

FPPK kremton Ditën Botërore të Pingpongut

FPPK kremton Ditën Botërore të Pingpongut

Organizohet java e dytë e garave ekipore në Superligën e Kosovës

Organizohet java e dytë e garave ekipore në Superligën e Kosovës

Organizohet Kampionati individual i Kosovës për U11, U15, U19

Organizohet Kampionati individual i Kosovës për U11, U15, U19

Përfaqësim i mirë i përfaqësueses së Kosovës në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësim i mirë i përfaqësueses së Kosovës në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësuesja e femrave në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësuesja e femrave në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësuesja e meshkujve në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësuesja e meshkujve në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësuesja e Kosovës merr pjesë në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Përfaqësuesja e Kosovës merr pjesë në kualifikimet për Kampionatin Evropian

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani fitues të Kampionatit Individual të Kosovës për Senior “Adem Jashari”

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani fitues të Kampionatit Individual të Kosovës për Senior “Adem Jashari”

SHORTI i Kampionatit Individual të Kosovës për Seniore/ë "Adem Jashari"

SHORTI i Kampionatit Individual të Kosovës për Seniore/ë "Adem Jashari"

Organizohet Kampionatin Individual i Kosovës për Seniore/ë

Organizohet Kampionatin Individual i Kosovës për Seniore/ë

Zhvillohet java e dytë e garave ekipore në ligën U17

Zhvillohet java e dytë e garave ekipore në ligën U17

Zhvillohen xhirot e para të ligës së parë dhe ligës së dytë

Zhvillohen xhirot e para të ligës së parë dhe ligës së dytë

Filloi sezoni pranveror i garave ekipore në Ligën e Juniorëve U17

Filloi sezoni pranveror i garave ekipore në Ligën e Juniorëve U17

Filloi kampionati ekipor në Superligën e Kosovës në pingpong

Filloi kampionati ekipor në Superligën e Kosovës në pingpong

Fatih Karabaxhaku dhe Shega Hashani kampion të kampionatit individual të Kosovës për U21

Fatih Karabaxhaku dhe Shega Hashani kampion të kampionatit individual të Kosovës për U21

Mbahet Kuvendi i Rregullt i Punës së FPPK-së dhe shpallja e Laureatëve për vitin 2021

Mbahet Kuvendi i Rregullt i Punës së FPPK-së dhe shpallja e Laureatëve për vitin 2021

Kreshnik Mahmuti dhe Linda Zeqiri fitues të turneut 'Dita e Pavarësisë'

Kreshnik Mahmuti dhe Linda Zeqiri fitues të turneut 'Dita e Pavarësisë'

Organizohet turneu i seniorëve për Ditën e Pavarësisë

Organizohet turneu i seniorëve për Ditën e Pavarësisë

Christopher Doran dhe Linda Zeqiri fitues të TOP turneut të seniorëve për vitin 2021

Christopher Doran dhe Linda Zeqiri fitues të TOP turneut të seniorëve për vitin 2021

Christopher Doran dhe Lene Osmani fitues të turneut të seniorëve për ditën e flamurit

Christopher Doran dhe Lene Osmani fitues të turneut të seniorëve për ditën e flamurit

Alimehmet Kaqaniku, Eroll Boshnjaku, Remzi Shala dhe Vehbi Raçi fitues të turneut të veteranëve për ditën e flamurit

Alimehmet Kaqaniku, Eroll Boshnjaku, Remzi Shala dhe Vehbi Raçi fitues të turneut të veteranëve për ditën e flamurit

Organizohet turneu i seniorëve për ditën e flamurit

Organizohet turneu i seniorëve për ditën e flamurit

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani fitues të TOP 8 U21

Kreshnik Mahmuti dhe Shega Hashani fitues të TOP 8 U21

Blend Hajdari dhe Lene Osmani fitues të TOP 8 për Junior

Blend Hajdari dhe Lene Osmani fitues të TOP 8 për Junior

Fatih Karabaxhaku merr pjesë në kampionatin individual Europian për U21

Fatih Karabaxhaku merr pjesë në kampionatin individual Europian për U21

Lidhja e Prizrenit kampion të Superligës së meshkujve për vitin 2021

Lidhja e Prizrenit kampion të Superligës së meshkujve për vitin 2021

Drita kampion të Superligës së femrave për vitin 2021

Drita kampion të Superligës së femrave për vitin 2021

Christopher David Doran dhe Alma Mehmeti fitues të turneut Dita e Boshnjakëve

Christopher David Doran dhe Alma Mehmeti fitues të turneut Dita e Boshnjakëve

Christopher Doran dhe Iva Dimitrievska fitues të turneut për senior "Lidhja e Prizrenit 2021"

Christopher Doran dhe Iva Dimitrievska fitues të turneut për senior "Lidhja e Prizrenit 2021"

Fatih Karabaxhaku dhe Loresa Imeri fitues të turneut të juniorëve “Hasan Prishtina” 2021

Fatih Karabaxhaku dhe Loresa Imeri fitues të turneut të juniorëve “Hasan Prishtina” 2021

Christopher Doran dhe Alma Mehmeti fitues në Turneun Memorial "Ahmet Hoxha"

Christopher Doran dhe Alma Mehmeti fitues në Turneun Memorial "Ahmet Hoxha"

KPP Lidhja e Prizrenit (M) dhe KPP Drita (F) fitues të Kupës së Kosovës për Seniorë/e

KPP Lidhja e Prizrenit (M) dhe KPP Drita (F) fitues të Kupës së Kosovës për Seniorë/e

LINDA ZEQIRI DHE CHRISTOFER DAVID DORAN FITUES NË TURNEUN MEMORIAL PËR SENIORE GAZMEND BERISHA - KALEGA

LINDA ZEQIRI DHE CHRISTOFER DAVID DORAN FITUES NË TURNEUN MEMORIAL PËR SENIORE GAZMEND BERISHA - KALEGA

Fati Karabaxhaku dhe Shega Hashani kampion në Kampionatin e Juniorëve për vitin 2021

Fati Karabaxhaku dhe Shega Hashani kampion në Kampionatin e Juniorëve për vitin 2021

KRESHNIK MAHMUTI DHE ALMA MEHMETI KAMPION NË KAMPIONATIN PËR U21

KRESHNIK MAHMUTI DHE ALMA MEHMETI KAMPION NË KAMPIONATIN PËR U21

Kreshnik Mahmuti dhe Linda Zeqiri kampion në Kampionatin individual për Senior "Adem Jashari" 2021

Kreshnik Mahmuti dhe Linda Zeqiri kampion në Kampionatin individual për Senior "Adem Jashari" 2021

Kreshnik Mahmuti dhe Hanife Zeqiri kampion të turneut për Ditën e Pavarësisë

Kreshnik Mahmuti dhe Hanife Zeqiri kampion të turneut për Ditën e Pavarësisë

Kreshnik MAHMUTI dhe Linda ZEQIRI kampion te turneut TOP 12 (M) dhe TOP 8 (F) per Senior

Kreshnik MAHMUTI dhe Linda ZEQIRI kampion te turneut TOP 12 (M) dhe TOP 8 (F) per Senior

KPP DRITA nga Gjilani - Kampion i Superliges se Femrave te Kosoves per vitin 2020

KPP DRITA nga Gjilani - Kampion i Superliges se Femrave te Kosoves per vitin 2020

MELITA & Partners është "Partner Sponsor" i FPPK në implementimin e sistemit financiar Quickbooks PRO 2021

MELITA & Partners është "Partner Sponsor" i FPPK në implementimin e sistemit financiar Quickbooks PRO 2021

KPP Lidhja e Prizrenit - Kampion i Superliges se Kosoves per vitin 2020

KPP Lidhja e Prizrenit - Kampion i Superliges se Kosoves per vitin 2020

 

Lajmet e reja

2024-01-25

Ftesë për Ofertim: Auditimi i Pasqyrave Financiare për vitin 2023

2024-01-21

Nehat Çitaku zgjidhet kryetar i federatës se pingpongut te Kosovës

2024-01-20

NEHAT ÇITAKU - KRYETARI I RI I FPPK-SË

2023-12-18

Kreshnik Mahmuti dhe Lenë Osmani fitues të turneut Top 8 për Senior

Këtu mund të ndiqni të gjitha lajmet rreth FPPK-së si dhe ngjarjet më të reja rreth pingpongut ndërkombëtarë.

të gjitha lajmet

Mbështetësi financiar i FPPK-së është MKRS

Sponsor zyrtar i paisjeve të FPPK-së është STAG