STAG

Federata e Pingpongut e Kosovës

Kosova ne newsletter te ITTF te muajit qershor 2020

Kosova ne newsletter te ITTF te muajit qershor 2020

FPPK NDIHMON KLUBET

FPPK NDIHMON KLUBET

Urime festa e Fiter Bajramit

Urime festa e Fiter Bajramit

FPPK-së i shtohet edhe një gjyqtarë ndërkombëtar

FPPK-së i shtohet edhe një gjyqtarë ndërkombëtar

FPPK organizon ligjërata Online!

FPPK organizon ligjërata Online!

Mbrone vehten dhe te tjeret nga Covid-19

Mbrone vehten dhe te tjeret nga Covid-19

FPPK nënshkroi memorandumin e bashkëpunimit me MKRS-në

FPPK nënshkroi memorandumin e bashkëpunimit me MKRS-në

Dita Boterore e Pingpongut >> 06 Prill 2020

Dita Boterore e Pingpongut >> 06 Prill 2020

Laureatet 2019 - 15 shkurt - 19:30h - Venus Hotel

Laureatet 2019 - 15 shkurt - 19:30h - Venus Hotel

Petra Sorling viziton Kosovën

Petra Sorling viziton Kosovën

Turneu Dita e Pavarësisë - 17 Shkurti

Turneu Dita e Pavarësisë - 17 Shkurti

Benefitet e pingpongut

Benefitet e pingpongut

 

 

 

Lajmet e reja

2020-06-26

Kosova ne newsletter te ITTF te muajit qershor 2020

2020-06-03

FPPK ndihmon klubet

2020-05-10

FPPK-së i shtohet edhe një gjyqtarë ndërkombëtar

2020-04-21

FPPK organizon ligjërata Online!

Këtu mund të ndiqni të gjitha lajmet rreth FPPK-së si dhe ngjarjet më të reja rreth pingpongut ndërkometarë.

të gjitha lajmet

Sponzor kryesor i FPPK-së është MKRS

Sponzor zyrtar i paisjeve të FPPK-së është STAG

Kalendari i Ngjarjeve

FPPK shpall Laureatet e vitit 2019

15

shkurt
2020

Prishtine

Hotel Venus