Vushtrria
Navigimi

Klubi i pingpongut "Vushtrria"

Klubi i pingpongut "Vushtrria" u themelua me 21.07.2015 nga Petrit Drenica, Visar Berisha dhe Arbnor Gjibexhi.

Në vitin e parë si debutues në gara ekipore, KPP Vushtrria arriti të renditet në vendin e dytë në Ligën e Parë dhe fitojë statusin e anëtarit të Superligës së Kosovës për vitin 2017.

KPP Vushtrria gjithashtu garon edhe në Ligën e Juniorëve.

Klubi numron 16 anëtarë të grupmoshave të ndryshme dhe realizon ushtrimet e rregullta gjashtë herë në javë.

 

KPP Vushtrria udhëhiqet nga Bordi i klubit i përbërë nga Petrit Drenica, Visar Berisha, Bujar Aliu dhe Arbnor Gjibexhi.

 


 


Kontakt:


Petrit Drenica - Kryetar 
Tel: 044-586-800

email: kppvushtrria@gmail.com
Facebook: KPP Vushtrria
adresa: rr.Wesley Clark, Vushtrri.