Theranda
Navigimi

Klubi i pingpongut "Theranda" - Therandë

Klubi i ping pongut "Theranda" është themeluar nga një grup entuziast të komunës së Therandës me datë 14 janar 2009 me qëllim të masovizimit të pingpongut.


Gjatë vitit të parë në garat e ligës së parë të Kosovës, KPP Theranda zuri vendin e tetë (8) nga trembëdhjetë ekipe në ligën e vetme e Kosovës në ping pong.

Ne korrik te vitit 2011 KPP Theranda filloj edhe shkollën e pingpongut me grup-moshat e reja ku arriti të krijojë një grup të lojtareve të rinjë me shumë perspektivë.

 

Gjatë vitit 2012 KPP Theranda bëri gara në Superligën e Kosovës, ndërsa nga viti 2013 KPP Theranda bënë gara në Ligën e Parë.

Klubi i pingpongut “Theranda” ka një numër të konsideruar të rinjsh të cilët marrin pjesë në shkollën e pingpongut dhe ushtrojnë rregullisht tre herë në javë.

 

Klubi numëron dhjetë kadet, katër kadete dhe nëntë lojtarë të ekipit të parë të seniorëve.

Theranda

Kontakt:


Telefon:

044 645 951 – Kryetari;

044 300 647 – Sekretari;

044 120 725 – Drejtori

Email: kpptheranda@hotmail.com kpp_th@fppk.com

Facebook: KPP Theranda


Qendra e Rinis “Shtepia e Fellbahut”  - Therandë.