Hasan Prishtina
Navigimi

Klubi i pingpongut "Hasan Prishtina" - Vushtrri

KPP "Hasan Prishtina" është ndër klubet e para të pingpongut në Kosovë, i themeluar në vitin 1955.

KPP Hasan Prishtina një kohë të gjatë të historisë si klub është udhëhequr nga Bajram Shallci dhe është përfaqësuar me lojtarë si Xhemail Cecelia, Adem Fetiqi, Izet Korllaku, Saim Dallku etj.


Klubi aktualisht paraqitet në garat ekipore të Seniorëve dhe të Juniorëve me një kuadër lojtarësh të rinj në moshë.

Duke i llogaritur të gjitha grupmoshat, klubi numëron rreth 30 anëtarë dhe zhvillon stërvitjet katër herë në javë në palestrën e qytetit të Vushtrrisë.

 

 


Kontakt
kpp.hasanprishtina@outlook.com
Facebook: KPP Hasan Prishtina

Palestra "Jeton Terstena" - Vushtrri

Bashkim Vatovci - Kryetar 
044-197-327

 

Jusuf Dobra - Trajner

044-750-918, 049-684-335