Vitia
Navigimi

Klubi i pingpongut "Vitia"

Klubi i pingpongut "Vitia" u themelua në vitin 2004 me emrin "KPP Elektrostublla".

Klubi garon në Ligën e Parë të pinpongut të Kosovës dhe përbehet nga 9 anëtar.

Periudhën më të mirë klubi e ka kaluar në vitin 2007/2008 kur garonte në Superligë dhe arritën të pëfundojnë sezonën në vendin e 3të.


Kontakt:

Daniel Ramaj - Kryetar

Hamzi Ajeti - Sekretar

 

Adresa: Rruga Hoxhë Jonuzi 61000, Viti.