ZHVILLOHEN NDESHJET MIQESORE: KOSOVA - SHQIPERIA
Navigimi

Zhvillohen ndeshjet miqesore: Kosova - Shqiperia

2013-02-16

Sot, me 16 shkurt u zhvilluan ndeshjet miqesore ne mes te Kosoves dhe Shqiperise ne konkurencen e meshkujve dhe femrave.

Kosova mundi Shqiperine ne konkurencen e meshkujve me rezultat 7:2, ndersa ne konkurencen e femrave poashtu Kosova mundi Shqiperina me rezultat 8:1 dhe keto ndeshje shenuan dhe nderuan 5 Vjetorin e Pavaresise se Kosoves.

Foto e perbashket

Ndeshjet ishin shume te bukura, atraktive dhe me shkembime te shumta te topit celuloid,  ndersa garuesit e Kosoves per nje nuance ishin me kualitativ dhe ne fund kjo u deshmua me nje fitore prej 7:2 tek meshkujt dhe 8:1 tek femrat.

Federata e Ping Pongut e Kosoves ndaun Mirenjohje per te gjithe pjesemarresit dhe nderoi zotin Tonin Binoshi njeheresh Sekretar i Pergjithshem i FSHPP me nje plakete te dizajnuar enkas per shenimin e 5 Vjetorit te Kosoves.

 

Ju falemnderit motra dhe vellezer nga Shqiperia per pjesemarrjen dhe nderimin e juaj.

 

FPPK- Zyrja per informin