Mbahet turneu ne pingpong per Persona me Aftesi te Kufizuara
Navigimi

Mbahet turneu ne pingpong per Persona me Aftesi te Kufizuara

2013-01-25

25 janar 2013

Sot, ne Ferizaj eshte mbajtur turneu i pare ne pingpong per vitin 2013 per Personat me Aftesi te Kufizuara.

Ky turne eshte organizuar nga Komiteti Paraolimpik i Kosoves, ne bashkepunim me Federaten e Pingpongut te Kosoves dhe klubin e pingpongut Ahmet Hoxha si dhe me perkrahje dhe mbeshtetje nga Ambasada Amerikane ne Prishtine dhe Ministria e Sportit e Kosoves.

Turneu ka kaluar ne fryme sportive dhe ne te kane marre pjese reth 20 persona me aftesi te kufizuara.

 

Pas garave ne grupe dhe ne sistem eliminimi, pingpongistet me te mire te ketij turneu u shpallen:

1. Aferdita Gashi  (vendi i pare)

2. Shkodrane Hasani (vendi i dyte)

3. Mevlide Hajdari (vendi i trete)

 

Sportistet me te suksesshem jane shperblyer me diploma, medalje dhe kupa nga organizatori, respektivisht znj. Njomza Emini e cila ka qene udheheqesja e ketij organizimi sportiv.