Jerina Rexhepi dhe Blendi Hajdari kampion në TOP8 Minikadetë
Navigimi

Jerina Rexhepi dhe Blendi Hajdari kampion në TOP8 Minikadetë

Të dielë me 22 Tetor në Prishtinë u organizuar turneu TOP8 në kategorinë e minikadetëve.

Pas shumë ndeshjeve interesante tek meshkujt arriti të fitoj pa asnjë humbje Blendi Hajdari. I dyti doli Sylejman Cerkini ndërsa i treti Dren Cerkini.

Tek femrat, Jerina Rexhepi me 6 fitore dhe 1 humbje u shpall kampione e turneut, poaq sa kishte edhe Shega Hashani në vendin e dytë. E treta doli Adea Babuni me 5 fitore dhe 2 humbje.

 

2016-10-23