FPPK shpall më te mirët për vitin 2013
Navigimi

FPPK shpall më te mirët për vitin 2013

2014-01-18

Prishtine, 19.01.2013 – Federata e Pingpongut e Kosovës, organizon ceremoninë e shpalljes se me te mirëve për vitin 2013. Ne dhjetëvjetorin e pranimit te FPPK-se ne ITTF dhe ETTU, ne këtë solemnitet përveç tjerash do te nderohen edhe personalitet me te rëndësishëm qe kontribuuan për ndërkombëtarizim. Manifestimi do te organizohet te hënën me 20.01.2014 ne Palestrën e Pingpongut te Pallatit te Rinise dhe te Sporteve ne Prishtine duke filluar nga ora 17:30.