Fillon Sezoni i Garave Ekipore te FPPK-se
Navigimi
Moment_loje_BTTU

Prishtine, 12 shtator 2013 - Ju informojmë se sipas kalendarit te garave 2013 te FPPK-se te dielën me 15 shtator do te filloj Kampionati Ekipor i Republikës se Kosovës. Sipas kalendarit është parapare qe këto gara te zhvillohen ne Prishtine, por pasi kushtet teknike ne palestrën “13 Qershori” ne Suhareke janë shume me te mira për tu zhvilluar këto gara dhe pas pranimit te klubit te Therandës për ofrimin e kushteve te njëjta për edhe për këtë aktivitet është vendosur qe Java e 5-te te zhvillohet ne Suhareke.

Ndeshjet e javes se V-te varsisht nga Ligat ddo te zhvillohen  sipas këtij orari:

- 10:00 - 12:00  Liga e Juniorëve  xhiro e 10 dhe 11 (ne 5 tavolina, T1 T2 T3 T4 T5)

- 10:00 - 12:00  Liga e Femrave,  xhiro e 6 dhe 7      (ne 3 tavolina, T6 T7 T8)

- 12:00 - 15:00  Super Liga  e Meshkujve                   (ne 4 tavolina, T1 T2 T3 T4 )

- 12:00 - 15:00  Liga e Pare e Meshkujve                    (ne  4 tavolina,  T5 T6 T7 T8)

Me poshte mund te shkarkoni orarin e garave ekipore te sezonit vjeshtor te te gjitha ligave si dhe te javës se 5-te ne veçanti.

 

Ju urojmë fillim te mbare te garave ekipore dhe suksese.

 

FPPK - Zyra per informim

2013-09-11